Search
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Choose language
Choose country and language
Kies een valuta
My account

Fretting & Set-up Tools

33 products
Sort by:
Products per page:
View as:
Met deze fret puller verwijder je de frets zonder de toets van je gitaar te beschadigen.
€9.95
Tesa Masking Tape. Tesa masking tape 19mm breed op rol van 50 meter. O.a. geschikt voor het afplakken van fretboards voor fretwerk.
€3.75
Set van 20 Feel Gauges / Voelmaatjes o.a. te gebruiken voor dieptestop voor het invijlen van nutslots en om de afstand tussen de bovenkant van een fret en de onderkant van een snaar te meten.
€9.95
Handige tool om snel losse potmeters, output jacks, schakelaars en stemmechanieken vast te zetten.
€9.75
Met deze twee-delige radius gauge set vind je snel de radius van een fretboard of brug.
€14.95
Met de Big Rock Knob Puller verwijder je op eenvoudige wijze knoppen zonder de knop, gitaar of slagplaat te beschadigen.
€8.25
Met de fretrocker heb je die hoge fret zo gevonden of controleer je je fretwerk na een vlakbeurt of refret. Gemaakt van 2.8mm roestvrij staal en afgewerkt met een satin finish.
€9.95
The Bridge Pin Puller makes removing the bridge pins from your acoustic guitar simple and easy without the risk of damaging your guitar.
€8.95
Extra wide version of the under string radius gauges set. The set comes in 9 gauges ranging from 7,25 inch to 20 inch. This extra wide set is suitable for 5- and 6 string basses as well as 7- and 8-string guitars.
€25.95
String Spreaders zijn erg handig voor als je tijdelijk even de snaren uit de weg wilt hebben om bij de frets of topkam te komen zonder dat je de snaren helemaal van de gitaar hoeft te halen.
€8.50
Superhandige "wrench" om de moer van 3-way schakelaars op Les Paul modellen vast te draaien zonder de top van je gitaar te beschadigen. Uitgevoerd in zwart hard plastich en geschikt voor metrisch en US-size.
€8.95
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.
Change settings