Gitaarbouwboeken

Op Youtube zijn natuurlijk heel veel videos te vinden over gitaarbouwen maar soms is het ook fijn om op je gemak door een boek te kunnen bladeren waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een gitaar bouwt, repareert of onderhoudt. Hieronder vind je een mooie selectie gitaarbouwboeken, boeken over gitaarreparatie, onderhoud en electronica. We zijn altijd op zoek naar nieuwe interessante gitaarbouwboeken en vullen het assortiment dus regelmatig aan.

Weergave:
Sorteer op:
Producten per pagina:
Handzaam boekje van Peter Fillet waarin het afstellen van elektrische- en akoestische gitaren uitgebreid aan bod komt. 64 pagina's met zwart/wit foto's.
€ 9,95
Zeer compleet boek voor als je zelf een akoestische gitaar wil gaan bouwen. Veel duidelijke foto's en inclusief bouwtekening.
€ 34,40
Guitar electronics for musicians is een klassieker en must have voor iedereen die de electronica in zijn gitaar wil begrijpen.
€ 24,30
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie