Fret- en afstelgereedschap

Weergave:
Sorteer op:
Producten per pagina:
Tesa Masking Tape. Tesa masking tape 19mm breed op rol van 50 meter. O.a. geschikt voor het afplakken van fretboards voor fretwerk.
€ 3,75
Set van 20 Feel Gauges / Voelmaatjes o.a. te gebruiken voor dieptestop voor het invijlen van nutslots en om de afstand tussen de bovenkant van een fret en de onderkant van een snaar te meten.
€ 9,95
Met de Big Rock Knob Puller verwijder je op eenvoudige wijze knoppen zonder de knop, gitaar of slagplaat te beschadigen.
€ 8,95
Handige tool om snel losse potmeters, output jacks, schakelaars en stemmechanieken vast te zetten.
€ 9,75
The String Action Gauge is a "Swiss Army Ruler" for setup adjustments on any stringed instrument.
€ 15,95
Met deze twee-delige radius gauge set vind je snel de raidius van een fretboard of brug. De radius gauges bevatten alle veel voorkomende toets radii: 7.25` 9.5` 10` 12` 14` 15` 16`20`
€ 14,95
Met deze fret puller verwijder je de frets zonder de toets van je gitaar te beschadigen. De fret puller heeft een afgevlakte bek waarmee je makkelijker onder de fret komt en chips en beschadigingen aan de toets verminderd of voorkomt.
€ 9,95
Met deze bridge pin puller verwijder je eenvoudig en zonder beschadigingen strak vastzittende bridge pins uit je akoestische gitaar.
€ 8,95
Superhandige "wrench" om de moer van 3-way schakelaars op Les Paul modellen vast te draaien zonder de top van je gitaar te beschadigen. Uitgevoerd in zwart hard plastich en geschikt voor metrisch en US-size.
€ 8,95
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie